logo casa vacanza

Ervaringen van onze gasten

direct contact

Vul hier uw gegevens in en wij
nemen z.s.m. contact met u op.

Bezoekers over appartement Davide


Fam. Recourt: Een heerlijk appartement en een hele fijne week in Rome! We zien er naar uit snel terug te zijn want de vakantie was onvergetelijk. En wat een fijn dakterras!

Fam. Vermeulen: Het kostte ons moeite dit appartement voorlopig weer 'vaarwel' te zeggen. Er is geen betere lokatie! Een geweldig appartement met alles 'dropendran' en vooral het dakterras: 's ochtends volop zon en 's avonds heerlijk koel!

Fam. Spaans: Een heerlijk appartement op een heerlijke locatie, het was elke dag weer fijn ´thuiskomen´.

Fam. Bronhema: Een fijn, ruim en licht appartement, echt een aanrader. Het weer viel erg mee. Thuis zo van de schaatsen het vliegtuig in en hier zo op de terassen beland. ± 14 – 16 °C. Wat een treffer! Het eten is hier goddelijk genieten, net als het dakterras. Kortom, echt genoten van een week Rome. 

Christa: We hebben genoten van het prachtige binnen- en buitenverblijf in het ontzettend gezellige Trastevere. Alles was dik in orde, compliment! Ook was het heel fijn dat de taxi voor ons klaar stond. Hartelijk dank, we hebben een fantastische week Rome gehad.

Bezoekers over appartement Della Cisterna

Fam. Babois: Wat een woonkamer! We hebben volop genoten van een weekje Rome met veel moois, het verukkelijke eten en het fijne appartement.

Bezoekers over appartement Casa Colori


Fam. Speksnijder: Helaas weer terug van een heerlijke week Roma. Het appartement was meer dan prima. En fijne plek en het appartement was van alle gemakken voorzien. We komen graag weer eens terug!

Fam. Broersma: Eerste keer Rome en dan direct in de leukste wijk (Trastevere) verblijven! Vanaf hier kun je alles lopend doen en 's avonds heb je rondom het appartement keuze uit talloze gezellige restaurantjes. Het appartement zelf heeft alles wat je nodig hebt, om de hoek meerdere supermarkten en beneden een leuk café om 's ochtends te ontbijten en 's avond cocktailtjes te drinken. De transfer van en naar het vliegveld was uitstekend geregeld en is zeker een aanrader. Wij hebben een geweldige week gehad, bedankt Casa Vacanza!