logo casa vacanza

Wij regelen uw transfer vanaf de luchthaven voor slechts € 50,-!

direct contact

Vul hier uw gegevens in en wij
nemen z.s.m. contact met u op.

Transferservice Rome MarioWij beschikken over onze eigen transferservice die wij u als gast graag aanbieden. Hiermee wordt u precies op tijd opgehaald van het vliegveld en op de dag van vertrek weer naar het vliegveld gebracht door onze vriendelijke chauffeur Mario. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om alleen opgehaald of weggebracht te worden van en naar het vliegveld. Een uitstapje gepland waarvoor u persoonlijk vervoer prefereert? Dat kan! Kortom, van alles is mogelijk.

Mario is al jarenlang onze persoonlijke en vertrouwde taxichauffeur. Wanneer u ervoor kiest om daadwerkelijk gebruik te maken van deze service wordt alles picobello voor u geregeld. Mario wacht u in de aankomsthal (met een bordje met uw naam erop) op en vervolgens brengt hij u naar het appartement waar u voor de deur wordt afgezet. Dit alles om uw reis zo ontspannen mogelijk te laten verlopen.

Zowel de personenauto´s als de personenbussen zijn schoon, comfortabel en voorzien van airconditioning. Tijdens het boeken kunt u aangeven of u gebruikt wenst te maken van de transferservice. De kosten voor deze service worden per transfer berekend.

Kosten personenauto:   Maximaal 4 personen: € 50,- per transfer
Kosten personenbus:   Maximaal 8 personen: € 70,- per transfer